fbpx
Annonce

Valverde lukkede ikke døren til rygterne om Williams

Simon Arun Vrábel - 18.09.23

// Nico Williams

I de seneste dage er Nico Williams heftigt blevet sat i forbindelse med Barca og på Athletic Club Bilbaos pressemøde forud for holdets kamp mod Cádiz, gjorde holdets træner, Ernesto Valverde, ikke meget for at dæmpe rygterne.

Efter afskeden med både Ousmane Dembélé og Ez Abde, samt udlejningen af Ansu Fati, leder Xavi efter et alternativ til angrebet, og her er Nico Williams fra Athletic Club Bilbao pludselig dukket op på rygtebørsen. Det har derfor også skabt opmærksomhed i Barca, at Bilbao-træneren ikke skød rygterne til jorden da han fik muligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nico Williams er 21 år gammel, agil, fysisk stærk og har et flot CV sin alder til trods, så derfor er der intet mærkeligt i, at den unge angriber er dukket op i den spanske og catalanske presse, som en mulig forstærkning til Barcas offensiv.

’Vi ved alle sammen godt hvor hurtigt en fjer kan blive til fire høns, og så ender en lille ting med at blive noget stort. Lad os håbe, at Williams bliver hos os i lang tid’, udtalte den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde.

Udtalelsen har skabt opmærksomhed i den catalanske presse, og avisen Sport skriver, at det er bemærkelsesværdigt, at Valverde ikke dementerede rygterne ved f.eks. at sige, at Williams er glad for at være i Bilbao og ikke tænker på andre klubber. Et skifte til Barca vil dog også været et stort skidt op for den 21-årige Williams, som allerede har vist godt sammenspil med Lamine Yamal på det spanske landshold, så det er ikke utænkeligt, at angriberen har Barca i tankerne, når hans kontrakt udløber næste sommer.

Nico Williams har spillet hele sin karriere for Bilbao og således er det blevet til 26 kampe for baskernes andethold og 89 kampe for førsteholdet..:FORSIDE:.