Ustoppelig Messi fortsatte de gode takter i ny sejr

Rune Stentoft Arlbjørn - 23.04.21

// Lionel Messi // Getafe

I 2021 har verdens bedste fodboldspiller Lionel Messi igen været helt ustoppelig. I torsdagens storsejr over Getafe i La Liga fortsatte den argentinske troldmand de gode takter med godt spil, to mål og en enkelt assist.

Allerede i starten af opgøret mod forstadsklubben fra Madrid lagde Messi godt ud, da han bankede et godt skud på overliggeren, hvor Getafes målmand David Soria bare stod og så måbende til, men bolden gik ikke ind, da den røg ned på mållinjen og tilbage i spil.

Få minutter senere kom den 33-årige argentiner dog på måltavlen for catalanerne, da han bragte Barca foran med 1-0 i kampen efter en flot scoring på trods af at være under pres fra en af Getafes forsvarsspillere.

Senere i første halvleg kom Messi igen på scoringstavlen, da han bragte holdet foran med 3-1 efter to selvmål i kampen, ét af begge mandskaber. Med tre minutter igen slog Messi et skarpt slået indlæg lige ind i panden på Ronald Araújo, som sikkert gjorde det til 4-1. Dermed fik Messi også en assist i kampen.

Det kunne være blevet til endnu et hattrick i karrieren for Messi, da Barca i overtiden fik tildelt et straffespark begået mod Antoine Griezmann, men argentineren lod generøst sin franske kollega tage sig af sparket fra 11-meter-pletten, som sikkert scorede til kampens slutresultat.

Messi leverede altså dermed endnu en flot indsats i den blå og røde trøje, som gør, at catalanerne stadig selv kan afgøre den spanske liga. Her får Barca helt sikkert brug for en Messi i den topform han viser for tiden, så hans præstationer tegner godt for resten af sæsonen.