fbpx

Uruguay-træner: 'Om Araújo spiller er op til mig'

Simon Arun Vrábel - 02.12.22

// Ronald Araujo

topbar22

På Uruguays seneste pressemøde udtalte landstræner Diego Alonso sig om Ronald Araújos situation og her gjorde han det klart, at selvom der er en aftale med Barca, så er det i sidste ende ham der bestemmer.

Der har i de seneste dage været en del polemik omkring Ronald Araújos skadessituation og rygterne har gået på, at Barca har følt, at Uruguays fodboldforbund presser forsvarsspilleren unødigt. Derfor blev landstræneren for Uruguay, Diego Alonso, i går spurgt ind til emnet og her var hans svar meget tydeligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det var på torsdagens pressemøde forud for landsholdets skæbnekamp imod Ghana, at de fremmødte journalister ville vide om Araújo kom i spil og hvad der i det hele taget var op og ned på situationen imellem fodboldforbundet og Barca.

Om han (Araújo, red.) skal spille i Qatar eller ej, vil altid afhænge af mig, for det er mig som er træner. Det er en beslutning jeg vil træffe i forlængelse af den aftale, vi lavede med Barca. Det blev aftalt, at når spilleren har det godt og er blevet klarmeldt, så kan han spille' forklarede landstræneren

'Hvis der er uenighed, vil en tredjepart træffe en beslutning om spilleren. Hvis Araújo er her, vil han spille. Vi talte om det med Barcelona. Jeg talte med Xavi, jeg talte med Barcas læge og jeg talte med Mateo Alemany. Når Araújo er fit, vil han være i stand til at deltage, men vi kan ikke sætte en dato. Det er et spørgsmål om hans udvikling. I øjeblikket, mod Ghana, er han ikke tilgængelig' afsluttede Diego Alonso.

Uruguay har ryggen imod muren forud for den sidste gruppekamp i VM-gruppe H. Her er det sydamerikanske hold tvunget til at vinde over Ghana, mens Nordkorea ikke må vinde over Portugal, hvis Araújo og hans holdkammerater skal videre til 1/8 finalerne. Det er dog forsat usikkert om Ronald Araújo overhovedet får spilletid til dette års VM..:FORSIDE:.