fbpx
Annonce

Uniteds seneste bud på De Jong er ikke uinteressant

Simon Arun Vrábel - 19.02.24

// Frenkie de Jong

Manchester United er angiveligt klar til at tilbyde fire forskellige spillere for at få fingrene i Frenkie de Jong, og flere af disse spillere kunne være interessante for det fremtidige Barca-hold, hvorfor en aftale ikke kan afvises.

Manchester United har længe drømt om at få Frenkie de Jong til Old Trafford, og nu er englænderne klar til at tilbyde én eller flere spillere for hollænderen, hvilket pludselig kan gøre en sommer-handel realistisk.

I de seneste uger har der floreret rygter om, at Frenkie de Jong ikke er interesseret i at genforhandle sine kontraktvilkår hos Barca, og at hollænderen ikke har svaret tilbage på det tilbud, som ledelsen sendte ham tilbage i efteråret sidste år. Hvad der kunne ligne et kommende brud imellem De Jong og Barca, ser United nu ud til at kunne udnytte til egen fordel.

Artiklen fortsætter under annoncen


United har flere gange forgæves forsøgt at hente De Jong, men ifølge avisen Mundo Deportivo, er englændernes seneste tilbud anderledes interessant, for her har man fremlagt hele fire forskellige spillere, som man håber, kan være med til at sænke prisen på De Jong. Spørgsmålet er dog, hvilken spillere den Barcas sportslige ledelse og den nye træner helst vil have.

I angrebet tilbyder United angiveligt 22-årige Mason Greenwood, som har fået sit store gennembrud hos englænderne i denne sæson. Derudover er 23-årige Antony også en mulighed, for selvom United betalte Ajax 95 millioner euro for den brasilianske fløjspiller, er angriberen aldrig rigtigt faldet til under den engelske fodboldfilosofi.

En anden angriber, som i højere grad har vist sit potentiale, men alligevel aldrig rigtig er faldet til hos United, er Jadon Sancho, som siden januar har været udlejet til Dortmund. Her har Sancho allerede lavet to assist i fire kampe for tyskerne, hvilket blot bekræfter den 23-årige offensivspillers potentiale.

Sidst, og måske mest interessant, er Scott McTominay, som spiller på den defensive midtbane. Den 27-årige skotte kunne måske være den erstatning, som den catalanske midtbane har manglet siden Sergio Busquets stoppede forud for den igangværende sæson.

Det nye tilbud for Frenkie de Jong giver i hvert fald den sportslige ledelse flere muligheder, og med hollænderens manglende interesse i at løse den nuværende situation, kan en byttehandel blive aktuel..:FORSIDE:.