fbpx
Annonce

Unionistas-træner: 'Selvfølgelig tror vi på sejr'

Peter Vyff - 18.01.24

 


Barca skal i aften forsøgte at finde tilbage på sporet, efter finale-nederlaget til Real Madrid. Catalanerne er da også store favoritter imod Unionistas, som trods deres placering i den tredjebedste spanske fodboldrække, stadig tror på sejr.

Der er store forventninger til Barca i aften, hvor både ledelsen og holdets fans, ønsker at se en trodsreaktion, efter ydmygelsen mod Real Madrid i den spanske Super Cup. Catalanerne har dog alt at tabe, eftersom modstanderen i Copa del Rey-kvartfinalen er Unionistas, fra den tredjebedste række i Spanien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi skal dog ikke forvente nogen nem kamp, hvilket Unionistas-træneren, Dani Ponz, i går understregede i et interview med avisen Mundo Deportivo. 'Der er nogle muligheder mod Barca. Selvfølgelig tror vi på sejr. Vores kampplan er, at forsøge at vinde, og vi har alt at spille for. Vi kommer til kampen med friske ben, og vi skal bare nyde hvert eneste øjeblik' sagde Ponz.

'Det er en historisk kamp for os, der kan ende med at ændre manges liv. Men vi skal gå til kampen som enhver anden, med seriøsitet og professionalisme, helt som vi er vant til' forklarede spanieren forud for ottendedelsfinalen.

Den 50-årige Ponz roste afslutningsvis Barca for deres kvalitet, imens han også svarede på, om en hjemmesejr kan få Xavi fyret. 'Barca har et tårnhøjt niveau, og det bliver svært at finde vej til deres mål. Vi skal spille fejlfrit og vi skal gå efter planen, hvis det skal lykkes at besejre dem. Jeg tror ikke at en sejr til os kan få Xavi fyret - hans projekt rækker længere end et nederlag til os' afsluttede Unionistas-træneren.



// Unionistas de Salamanca
.:FORSIDE:.