fbpx

Umtiti: 'Ligue 1 kan blive min nye destination'

Markus Johannessen - 26.05.23

// Samuel Umtiti

Samuel Umtitis lejekontrakt i Lecce er ved at være overstået og det er efterhånden definitivt, at han ikke vender tilbage til Barca under Xavis vinger. Nu åbner han op omkring hans ambitioner for fremtiden. 

Den franske centerback har netop sat ord på sin genvundne karriere i et interview med det franske medie Canal Plus. Umtiti har haft en god sæson i Lecce, hvilket har rettet opmærksomhed på ham fra samtlige klubber. 

Det er både godt nyt for den 29-årige forsvarsspiller og for Barca, som håber på at have en fundet en ny destination til ham efter sommerens transfervindue. Med en estimeret markedsværdi på 4 millioner euro, er det ikke selve transfersummen, der er vigtig for catalanerne, men snarere besparelsen af de lønomkostninger, som Umtiti indtil videre har krav på indtil 2026. 

'Alle troede, at min karriere var slut, men jeg kom til Italien for at restituere og genfinde glæden som fodboldspiller, så jeg kunne opnå et højt niveau igen. Lecce har været et godt springbræt, hvor jeg har følt mig virkelig tilpas og haft mulighed for at vise mig og hvad jeg kan' udtalte den tidligere franske verdensmester til Canal Plus. 

Artiklen fortsætter under annoncen


Både Inter, AC Milan og Roma har været meldt interesseret i Umtiti, og Lecce har tilmed forsøgt at købe ham fri fra Barca, så han kunne fortsætte i Serie A-klubben. Dog lader det til, at Umtiti har sit fokus på Ligue 1, hvad angår fremtiden. 

'Ligue 1 kunne godt blive min fremtidige destination. Jeg kan godt røbe, at jeg virkelig gerne vil til Olympique de Lyon. Jeg taler meget med Lacazette og vi vil begge virkelig gerne nå at spille sammen i den klub inden vi afslutter vores karrierer. Men det er stadig for tidligt at sige' uddybede den franske defensiv. 

Sidste sommer var Umtiti faktisk milimeter fra at få en kontrakt med Lyon, hvor Lacazette agerer angriber, men den franske klub var i tvivl om hans fysiske tilstand og ville ikke tage chancen. Nu har situationen dog ændret sig og Umtiti har vist sig som værende i god form hele sæsonen. Måske hans ønske bliver indfriet til sommer og døren til den sydfranske klub åbner sig..:FORSIDE:.