fbpx

Umtiti: 'Barca var som et fængsel'

Markus Johannessen - 26.05.23

// Samuel Umtiti

Alt imens Samuel Umtiti afslutter sæsonen i Lecce, hvor han fortsat kæmper for at holde klubben over nedrykningsstregen i Serie A, taler han jævnligt med de franske medier om fortiden og fremtiden. Her er minderne fra Barca ikke positive.

Det er ingen hemmelighed, at samarbejdet mellem Barca og Umtiti ikke har været en succeshistorie. Den franske forsvarsspillers markedsværdi faldt med 68 millioner euro samtidig med, at han sad på bænken som en tung lønningsbyrde. 

Den 29-årige defensiv beskriver sig selv som værende et godt sted både fysisk og mentalt efter hans karriere fik et opsving i Italien. Han mener dog, at Barca bærer en del af ansvaret for hans sportslige nedtur, som han gennemgik et par år tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen


'I starten, da jeg rykkede til den spanske liga, følte jeg mig værdsat og jeg præsterede på et godt niveau. Men så begyndte jeg at føle mistillid. Jeg havde det dårligt og indså, at ingen troede på mig længere' udtalte Umtiti til det franske medie Canal Plus. 

Endnu hårdere blev kritikken af catalanerne, da den franske centerback uddybede hans erindringer fra hans tid i førsteholdstruppen. 

'Det var som at være i fængsel. Det eneste jeg havde brug for var at føle mig værdsat, nyttig og respekteret. I Catalonien tilbragte jeg fire år i fængsel, ikke kun på et sportsligt niveau, men også i hverdagen' afsluttede Umtiti.

Barcas ledelse forsøger ihærdigt at finde en ny arbejdsgiver til forsvarsspilleren, som afslutter sit lejeophold i Lecce denne sommer. Han er i princippet på Barcas lønningsliste indtil 2026, men det lader til, at det er i begge parters favør, at vejene definitivt skilles. 

.:FORSIDE:.