fbpx

UEFA ventes at afgøre Negreira-sag om et par uger

Peter Vyff - 29.06.23

// Jose Maria Enriquez Negreira

Barca har nok at se til for tiden, hvor der både fokuseres på transfermarkedet og den økonmiske situation. Catalanerne har samtidig en sag om bestikkelse hængende over hovedet, som UEFA snart træffer afgørelse i.

Barca efterforskes stadig i sagen om korruption, der omhandler en række betalinger til den tidligere dommer, Jose Maria Enriquez Negreira. Klubben skulle over periode på 17 år have sendt tæt på 7 mio. euro afsted til spanieren, som dengang var som vicepræsident for dommerkomitéen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Indtil er der ikke sket noget afgørende i sagen, som Joan Laporta da også tidligere har taget stor afstand fra. Præsidenten kan nu se frem til at få en afgørelse på UEFA's undersøgelse. Det forventes at ske indenfor de næste par uger.

Barcas ledelse krydser helt sikkert fingre for, ligesom alle Barca-fans, for at UEFA, med præsident Ceferin i spidsen, ikke disker op med en diskvalifikation til næste års Champions League som straf.

Det vil være en nærmest ubærlig straf for Barca, for det vil efterlade klubben i en endnu sværere økonomisk situation. Ledelsen er dog fortsat fortrøstningsfulde omkring sagen, der forhåbentlig kan redde catalanernes omdømme og sikre en smule arbejdsro på Camp Nou.

Udover UEFA's behandling af sagen, kører den samtidig som en anklagesag i det spanske retsvæsen, hvor det er usikkert hvornår sagen kommer for retten, så her vil en afgørelse have lange udsigter. 

.:FORSIDE:.