fbpx
Annonce

Truppen trænede straks efter ankomsten fra Italien

Benjamin Raltters - 26.02.22

Barca ankom tilbage til Catalonien fra Italien fredag, hvor de oven på en storsejr kvalificerede sig til ottendedelsfinalen i Europa League. Dette fik dog ikke træner Xavi Hernández til at skåne holdet, som han sendte direkte fra lufthavnen til træning. 

Efter landing i lufthavnen i Barcelona tog truppen direkte mod Ciutat Esportiva, hvor den stod på en restitutionssession med blikket rettet imod søndagens vigtige opgør mod Athletic Bilbao på Camp Nou. 

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Træningen blev gennemført i passende tempo, hvor der var to store nyheder. To velkendte ansigter var tilbage blandt spillerne til træningen. Memphis Depay og Clément Lenglet, der begge har været ude med skader i et længere stykke tid, trænede med og banker nu på til startopstillingen igen. 

Derudover skal det huskes, at Dani Alves har mulighed for spille tid igen efter de to spilledages karantæne i ligaen samt manglende mulighed for at spille i Europa League. Det kan derfor antages, at han formentlig vil blive set i start opstillingen igen med masser af kræfter. 

Barca træner allerede igen senere i dag, hvor Xavi Hernández vil holde pressemøde inden træningssessionen forinden søndagens opgør mod baskerne.

Kampen mod Athletic Bilbao bliver spillet søndag klokken 21.00 og bliver vist på TV2 Sport X. 

Se en video fra fredagens træning her.

// La Liga

.:FORSIDE:.