fbpx
Annonce

Tre spillersalg skal bane vejen for Messis comeback

Anders Lang Jensen - 06.06.23

// Lionel Messi

Mandag tog rygterne om Messis skifte til Barca yderligere til, hvor klubben i tæt samarbejde med La Liga arbejder på at skabe de økonomiske rammer. Det kræver dog en stor plan med flere vigtige spillersalg denne sommer.

Udover at kunne bringe Lionel Messi tilbage til Barca, har ledelsen store planer om at forstærke holdet på den defensive midtbane og muligvis på højrebacken. Men for at planen kan lykkes, skal en anden økonomisk plan følges til punkt og prikke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Gerard Romero arbejder ledelsen nemlig lige nu med en økonomisk plan, der indebærer tre spillersalg, hvoraf to af dem beskrives som vigtige salg. De spillersalg vil kunne bane vejen for blandt andet Lionel Messis retur.

Flere navne er på affyringsrampen, hvor spillere som Ansu Fati og Raphinha begge kan indbringe store transfersummer. Udover de to er de udlejede Clement Lenglet og Sergino Dest også nogle, man gerne vil sælge videre permanent, hvilket vil hjælpe stort på den økonomiske balance.

Men klubben skal altså realisere op til flere vigtige salg, og det skal altså være nogle i en højere prisklasse. Dermed må flere spillere på specielt de offensive pladser måske forlade klubben, og en mand som Ferran Torres vil eksempelvis også kunne indbringe en afgørende transfersum denne sommer.

Franck Kessié er også et salgsemne denne sommer, så det bliver spændende at se, hvordan kabalen kommer til at gå op.

messi36

.:FORSIDE:.