fbpx
Annonce

Tottenham meldes klar med 17 mio. euro for Memphis

FCBARCELONA.DK - 18.07.22

// Memphis Depay

Memphis Depay ser ud til at være kommet lidt i klemme i Barcas angrebsplaner og det kan sende hollænderen væk denne sommer. Nu tales der om at Tottenham er klar med et tilbud der virker attraktivt for Barca.

Med tilgangen af Dembélé, Raphinha og ikke mindst Lewandowski, begynder det at se svært ud for Memphis Depay når det gælder den hovedrolle, som han ønsker på holdet. Derfor er det slet ikke umuligt, at han selv søger væk fra Barca.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Får Memphis den reserverolle i Barca som der er lagt op til, kan det få betydning for hans muligheder for Holland til det kommende VM til november. Her har landtræner Louis van Gaal andre spillere til angrebet, hvis Memphis ikke kommer til VM i absolut topform.

Memphis kommer ikke til mangle tilbud, hvis han accepterer at skifte klub. Seneste forlydende er, at Tottenham er meget interesseret. De skulle være klar med 17 mio. euro for angriberen som Barca fik på fri transfer for blot et år siden. Det skriver avisen Sport.

Barca ved dog godt at Memphis er en eftertragtet spiller og derfor stiller de sig næppe tilfredse med hvad Tottenham tilbyder. Derfor kan der godt gå nogle uger inden det afgøres om Memphis forlader Barca efter blot et år og hvor han i givet fald tager hen.

.:FORSIDE:.