fbpx

Torre og Araujo viste sig flot frem i Tokyo

FCBARCELONA.DK - 06.06.23

// Vissel Kobe // Pablo Torre // Julián Araujo

Barca vandt dagens venskabskamp mod Vissel Kobe med 0-2 uden de to store problemer og to af de mest iøjenfaldende spillere var Pablo Torre og Julian Araujo, der fik chancen for at vise sig frem og den greb de begge.

Både Pablo Torre og Julian Araujo var med fra start i Tokyo til sæsonens sidste opgave og det skulle vise sig, at blive en god aften for de to unge spillere, der banker på til en større rolle i næste sæson.

Især Pablo Torre viste sig flot frem. Han var konstant målsøgende i sit spil og han indledte opgøret med et skud på stolpen i det 2. minut. Kort efter lagde han først op til Kessiés 0-1 scoring og få minutter efter tog han det hjørnespark som Eric García headede ind til 0-2.

Artiklen fortsætter under annoncen


Pablo Torre var den bedste spiller på Barcas mandskab. Han forsøgte konstant at skabe noget, han var spilbar og havde overblik. Han spillede den første time og kunne være meget tilfreds med sin præstation.

Det kunne Julian Araujo også. Han fik sine første minutter i Barca-trøjen og spillede samtlige 90 minutter. Det var især i defensiven at mexicaneren viste sig flot frem, specielt i to konkrete situationer, hvor han fik ryddet godt op, da holdkammeraternes tilbageløb haltede. Begge gange forhindrede han Vissel i at få reduceret.

Man så mindre til Julian Araujo i det offensive arbejde, men her var holdet også hæmmet af en meget uvant opstilling. Det ændrede dog ikke på en godkendt indsats af højrebacken, der ventes indskrevet på førsteholdet til næste sæson..:FORSIDE:.