fbpx
Annonce

Top 4 er fortsat indenfor rækkevidde for Barca

FCBARCELONA.DK - 14.12.21

// La Liga

ps5 art


Barca skuffede søndag eftermiddag endnu engang, da man på udebane mod Osasuna smed sejren væk i slutningen af kampen og spillede 2-2. Kendsgerningen erdog , at en plads i Top 4 slet ikke er så langt væk.

Barca er som bekendt ude af Champions League og derfor er det i denne sæson vigtigere end nogensinde før, at catalanerne ender sæsonen på en af de fire øverste pladser i ligatabellen, som giver direkte adgang til den europæiske turnering.

I øjeblikket ser det dog ikke alt for godt ud for Barca, som befinder sig på en historisk ringe 8. plads i tabellen. Xavis tropper dumpede en plads ned efter den uafgjorte kamp mod Osauna, samt efter Valencias sejr over Elche.

Artiklen fortsætter under annoncen


På tords af de skuffende resultater er Barca dog slet ikke så langt væk fra Top 4. Catalanerne har spillet 16 kampe og har 24 point. På 4. pladsen i tabellen finder man Atlético Madrid med 29 point efter lige så mange kamp, da madrilenerne tabte til Real Madrid søndag aften. Barca har altså kun fem point op til 4. pladsen.

På 3. pladsen finder man Real Betis, som har 33 point efter efter 17 kampe. Hvis Barca vinder deres manglende kamp er man kun syv point efter andalusierne, hvilket bestemt ikke er umuligt at hente i løbet af de kommende 22 runder.

Så selvom at situationen er kritisk på Camp Nou og resultaterne svigter, så er der på ingen måde lang vej for Xavi og spillerne, før de er tilbage i toppen af den spanske liga. Afgørende bliver det dog, at catalanerne begynder at spille bedre, scorer flere mål og vinder kampene.

Se stillingen er La Liga her.

.:FORSIDE:.