The Times: City klar med 10-årig kontrakt til Messi

FCBARCELONA.DK - 26.11.20

© Getty Images

Rygterne om Messis fremtid fyger snart i alle retninger. Forleden fortalte man at Manchester City ikke havde råd til Barca-spilleren og nu fortæller den store avis The Times, at englænderne tilbyder Messi en vild kontrakt på 10 år!

Når verdens bedste spiller ikke trives i verdens største klub, er det indlysende at rygtebørsen er glohed omkring hvad der sker i de kommende transfervinduer. Vælger Messi at forlade Barca og i givet fald hvornår, og hvor rejser han hen?

Forleden skrev flere medier, at City havde droppet alle tanker om Messi, angiveligt fordi hans høje lønkrav ville giver problemer i forhold til de økonomiske fairplay regler.

Nu fortæller The Times så en dimentral modsat historie, nemlig at City har en aftale klar til Messi der bryder alle rammer. Den engelske klub skulle være klar med en aftale der løber i utrolige 10 år, altså til Messi fylder 43 år.

Aftalen indeholder tre elementer. Messi skal starte med at spille for City så længe Pep Guardiola er træner. Han har netop forlænget til 2024. Herefter står Messi frit for at skifte til en de andre klubber som Citys stenrige ejere fra Abu Dhabi også har. Her er de mest prominente Yokohama Marinos fra Japan, australske Melbourne City eller New York City.

I aftalen indgår også en ambassadørrolle for Messi i relation til Manchester City, der derved håber at have argentineren tillknyttet i endnu længere tid end de 10 år.

Om sådan en aftale kan friste Messi er svært at sige, men givet er det, at han lige nu ser ud til ikke at trives i Barca, så et skifte kan på ingen måde afvises.

.:FORSIDE:.