fbpx

Ter Stegen: 'Vores resultater skaber ro til El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 27.10.23

// Ter Stegen

Det bliver med garanti Marc-André ter Stegen der kommer til at vogte Barcas mål i lørdagens El Clásico. I et interview ser tyskeren frem mod kampen og her skinner det tydeligt igennem, at han glæder sig til den specielle kamp.

'Vi har opnået nogle resultater der skaber ro forud for El Clásico, der som altid er vigtig og som vi selvfølgelig ønsker at vinde. Vi spiller på hjemmebane og har vores tilhængere i ryggen, så det er en kamp som vi vil vinde' udtalte han i går til catalanske TV3.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med Sergi Roberto ude med en skade, bliver det Ter Stegen der bærer anførerbindet i den store kamp og det ser han frem til. 'Jeg føler mig betydningsfuld i klubben og på holdet. Det er en stor kamp som alle ønsker at være med i og jeg ser frem til det hele med stor glæde. Jeg er stolt over at bære anførerbindet' sagde han videre.

Han blev spurgt til Barcas mange skader. 'Sådan noget vil gøre ondt på alle hold. Måske bliver en eller to af dem klar til at hjælpe os i en så speciel og svær kamp' svarede han.

Til sidst blev han bedt om at vurdere Real Madrids Jude Bellingham. 'Han kan skabe noget ud af ingenting. Han er meget målfarlig og har kompenseret for afgangen af Benzema, selvom han er en helt anderledes type' afsluttede Barca-keeperen..:FORSIDE:.