fbpx

Ter Stegen: 'Vi ønsker ikke at tabe flere point'

Simon Arun Vrábel - 17.04.23

// Ter Stegen // Getafe

Det var en tydeligt frustreret Ter Stegen som efter 0-0 kampen mod Getafe lod sig interviewe. Meget atypisk for den ellers rolige tysker blev han irriteret på DAZN-journalisten, på grund af de spørgsmål der blev stillet.

Der var et tydeligt skuffet Barca-mandskab som forlod banen med 0-0 på måltavlen mod Getafe og Marc-André ter Stegen den første spiller til at møde pressen. Han var tydeligvis ikke i humør til journalistens spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi har en dårlig smag i munden, selvom vi har fået et point i dag. Vi havde en stor chance i første halvleg som desværre ikke gik ind. I stedet led vi igennem hele kampen på en bane hvor græsset var usædvanligt højt. Det gør tingene sværere og derfor bliver vi nødt til at spille os helt igennem til store chancer for at score mål’ indledte han.

Herefter spurgte journalisten fra tv-stationen DAZN ind til betydningen af det høje græs. 'Har du nogensinde selv spillet fodbold? Ved du hvordan det er at spille fodbold på en tør bane? Vi spillede helt anderledes i dag end vi ellers ville gøre det’ var det kontante svar fra målmanden.

Med det uafgjorte resultat og Real Madrids 0-2 sejr over Cádiz lørdag aften, er forspringet nu skrumpet til 11 point og journalisten spurgte om 11 point var nok til at vinde mesterskabet.

’Om det er nok? Hvor mange point er nok? Vi ønsker at vinde alle vores kampe og vi ønsker ikke at tabe flere point, men i stedet fastholde distancen’, afsluttede Ter Stegen interviewet som både målmanden og journalisten nok var glade for ikke varede længere..:FORSIDE:.