fbpx

Ter Stegen: 'Vi ønskede at give Xavi en sejr'

FCBARCELONA.DK - 27.05.24

 


Ter Stegen var en af de første spillere, der mødte pressen efter 1-2 sejren over Sevilla. Her glædede han sig over, at det lykkedes at give Xavi en sejr i hans sidste opgave som træner for Barca.

'Vi ønskede at gøre det godt i dag, så vi kunne give Xavi en sejr. Vi ønsker ham alt det bedste, for han er en ven gennem mange år og det er ikke let at lade han rejse. I løbet af nogle år vil man se, hvad han har præsteret. Han fortjener det bedste og vi vil altid bakke ham op' indledte tyskeren.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han blev spurgt til den andenplads, som holdet slutter på. 'Det var vores minimale mål og nu skal vi spille om en titel mere. Vi håber at næste sæson bliver en større succes end denne' svarede han.

Til sidst blev Ter Stegen spurgt, om der er brug for mange forstærkninger, for at spille med om titler. 'I dag er det ikke det bedste tidspunkt at tale om næste sæson. Vi har spillere på et godt niveau og vi skal arbejde meget mere på det individuelle niveau, for at kunne spille lige op med hvem som helst i næste sæson' afsluttede han.

terstegen41F

// Ter Stegen // Sevilla
.:FORSIDE:.