fbpx
Annonce

Ter Stegen og Gündogan med i tysk nedtur

FCBARCELONA.DK - 10.09.23

// Ter Stegen // Ilkay Gundogan

Selvom der kun var tale om en træningskamp, gjorde det ondt på Tyskland, da de i går aftes måtte se sig besejret af Japan med 1-4 i Wolfsburg. Både Ter Stegen og Gündogan spillede alle 90 minutter i opgøret.

Barcas to tyskere var med fra start, da de kommende EM-værter benyttede landskampspausen til en træningskamp mod Japan. Tyskland er som vært født deltager ved slutrunden og skal derfor ikke gennem kvalifikationskampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skulle vise sig at blive en deprimerende aften for tyskerne, for da kampen var fløjtet af, viste måltavlen 1-4 i japansk favør. Resultatet var ikke misvisende og den japanske sejr kunne reelt være blevet større, hvis ikke Ter Stegen havde leveret en række vigtige aktioner.

Ilkay Gündogan havde svært ved at få spillet til at køre på midtbanen og efter kampen var det da også en skuffet Barca-spiller der udtalte sig til pressen. 'Japanerne var ganske enkelt bedre. Vi begik simpelthen for mange individuelle fejl. Vi er bare ikke gode nok. Det må vi erkende' kom det blandt andet fra ham ifølge avisen Mundo Deportivo.

Tyskland står overfor en nok endnu stærkere modstander på tirsdag, hvor det er Frankrig der venter i endnu en træningskamp..:FORSIDE:.