fbpx
Annonce

Ter Stegen kan overgå egen rekord mod Mallorca

Markus Johannessen - 01.10.22

// Ter Stegen

Marc-André ter Stegen har vist en fremragende form i La Ligas sæsonstart og har været en essentiel brik i catalanernes mandskab. På lørdag får han muligheden for at overgå sin egen rekord. 

Ter Stegens sæsonstart i La Liga har mindet os om, at han stadig er en keeper i topklasse, som kun har lukket ét mål ind i seks kampe. Det gør ikke blot Barca til det hold i La Liga, der har lukket færrest mål ind, men det hold i de fem største lokale europæiske ligaer, der har indkasseret færrest scoringer.

I de seneste fire kampe mod Elche, Cadiz, Sevilla, og Valladolid har den tyske keeper holdt rent bur i 444 minutter og nærmer sig derfor sin personlige rekord i at holde bolden ude af eget net.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


På trods af en andenplads i ligaen, bliver 19/20 sæsonen ikke erindret som nogen god sæson og truppen blev kritiseret for det usammenhængende spil og det svingende niveau. Dog var Marc-André ter Stegen en af dem, der gik forrest og præsterede en god sæson på trods af diverse udfordringer. 

Målmanden holdt hele 500 minutter med rent bur fra runde nummer 27 til 31 i 19/20 sæsonen, og den rekord får han muligheden for at overgå sig selv i mod Mallorca. Den tyske keeper skal blot holde buret rent i 57 minutter på Visit Mallorca Estadi, hvor han i øvrigt aldrig har indkasseret et mål. 

Catalanerne døjer dog med adskillige skader specielt i bagkæden, så den 30-årige målmand har bestemt en udfordring foran sig. Det bliver uden hjælp fra Araújo, Koundé og Bellerín, men Xavi banker på med et mandskab fuld af selvtillid, der går benhårdt efter de tre point og en førsteplads i ligaen. 

.:FORSIDE:.