Ter Stegen havde stor andel i lørdagens comeback

FCBARCELONA.DK - 24.09.23

// Ter Stegen

Spillere som Lewandowski, Cancelo og Gavi blev fremhævet efter lørdagens fænomenale comeback mod Celto Vigo, men havde det ikke været for en formidabel Ter Stegen i målet, var muligheden for sejr nok aldrig opstået.

Barca spillede sin nok dårligste kamp indtil nu denne sæson, da de tog imod Celta hjemme på Estadi Olímpic Lluis Companys, i hvert fald indtil det 81.minut, hvor comebacket begyndte.

Indtil da havde Barca været i store problemer og havde Celta været skarpere foran mål, kunne de godt have ført med et eller to mål mere, og så havde det set umuligt ud for Barca.

Æren for at Barca kunne holde sig inde i kampen kan tilskrives Ter Stegen, der præsterede 3-4 klasseredninger i løbet af de første 80 minutter. Havde Celta scoret på disse muligheder, var kampen blevet lukket.

Barca var tvunget til at spille med stor risiko i den bagerste kæde for at jagte et comeback og det efterlod forsvaret og Ter Stegen såbare bagude. Tyskeren bevarede dog som altid roen og overblikket og lod sig ikke stresse.

Ter Stegen er da også en af nøglefigurerne på Barcas mandskab og så længe han leverer på højeste nivaeu, er mulighederne for succes store. Det så man ikke mindst lørdag aften mod Celta.