fbpx

Ter Stegen fører klart i kampen om Zamora-trofæet

FCBARCELONA.DK - 30.10.22

// Ter Stegen

Marc-André ter Stegen holdt målet rent i går mod Valencia og det var 10. kamp ud af 12 mulige i La Liga at det skete, hvilket aldrig er set før. Samtidig har tyskeren taget en klar føring i kampen om det prestigefyldte Zamora-trofæ.

Det er aldrig set før i La Ligas lange historie, at en målmand har holdt sit mål rent i 10 ud af de 12 første runder. Inden kampen mod Valencia delte Ter Stegen rekorden med fire andre målmænd, der havde leveret clean-sheets i 9 ud af 11 runder. Blandt disse målmænd er den tidligere Barca-keeper Victor Valdés.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er Teg Stegen den eneste med 10 clean-sheets i 12 runder og det bekræfter hans glimrende form denne sæson. Der er kun lukket fire mål ind mod ham indtil nu, tre i El Clásico og ét mod Real Sociedad, hvilket er klart bedst af alle i La Liga.

Med fire mål i 12 kampe holder Ter Stegen et snit på 0,33 mål pr. kamp og tættest på kommer Villarreals Rulli med et snit på 0,64. Argentineren har lukket 7 mål ind i de 12 runder.

Dermed fører Ter Stegen klart i kampen om Zamora-trofæet, der uddeles til den målmand i ligaen , der lukker færrest mål ind, et trofæ som tyskeren endnu ikke har prøvet at vinde.

.:FORSIDE:.