fbpx
Annonce

Ter Stegen blev opereret i sit højre knæ i går

FCBARCELONA.DK - 21.05.21

// Ter Stegen


I går fløj Ter Stegen til Sverige for at blive opereret i det højre knæ der har givet problemer hen over sæsonen. Efter operationen var såvel Barca som tyskeren ude med positive meldinger om, at alt var gået godt.

Der gik ikke mange dage fra at Barca meldte ud, at Ter Stegen måtte gennem en operation i højre knæ, til at operationen blev gennemført. Det skete i går i Sverige, hvor det var specialisten Dr. Håkan Alfredson der havde ansvaret.

Efterfølgende bekræftede Barca  operationen og fortalte, at alt var gået som planlagt, men uden at komme med et bud på, hvor lang pause der venter tyskeren, der dog med garanti går glip af EM til sommer.

Ter Stegen selv havde også overskud til en kommentar på de sociale medier. 'Alt er gået godt. Nu skal al fokus på min rekuperation. Tak for alle jeres beskeder og støtte de seneste dage' skrev han.

Højre knæ har givet Ter Stegen prolemer et par sæsoner efterhånden. For et år siden blev han opereret i samme knæ og det betød, at det var reservekeeper Neto der indledte sæsonen i målet.

.:FORSIDE:.