fbpx

Ter Stegen arbejder hårdt for at blive klarmeldt

Simon Arun Vrábel - 27.11.23

// Ter Stegen

Barcas tyske målmand, Marc-André ter Stegen, kæmper en hård kamp imod tiden for at blive klarmeldt til det vigtige Champions League-opgør imod FC Porto, men søndag eftermiddag kunne målmanden endnu ikke træne med på normal vis.

Ter Stegen er endnu ikke kommet sig fuldt over de rygproblemer, som han pådrog sig i forbindelse med den seneste landsholdssamling, og de seneste meldinger går på, at det endnu er uvist hvornår tyskeren er tilbage imellem stængerne.

Barcas førstemålmand og andenkaptajn, Marc André ter Stegen, måtte sidde over i lørdagens kamp mod Rayo Vallecano på grund af smerter i den nedre del af ryggen. Smerterne opstod i forbindelse med Tysklands seneste landsholdssamling, og i Barca lød meldingerne først på, at tyskeren muligvis allerede ville være klar til kampen i lørdags.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skete dog ikke, og nu fortæller Mundo Deportivo, at selvom Ter Stegen arbejder både hårdt og målrettet for at blive klar til kampen i morgen mod FC Porto i Champions League, så er det ikke sikkert, at lægerne kan give grønt lys i tide. Faktisk fortæller avisen videre, at der er en reel risiko for, at Ter Stegen også misser kampen mod Atlético Madrid på søndag, og det vil i så fald være en enorm svækkelse for holdet.

Iñaki Peña gjorde ellers en udmærket figur i kampen mod Rayo Vallecano, men det var samtidig tydeligt at se, at holdets andenmålmand både manglede kamptræning, men også at forsvaret ikke havde den samme ro i den bagerste kæde, som når Ter Stegen vogter buret. Derfor bliver det spændende at følge tyskerens udvikling i de kommende dage, for i søndags forblev målmanden i træningslokalet, imens resten af holdet trænede på normal vis.

Overordnet set har Ter Stegen en beskeden skadeshistorik, for på nær sæsonen 2020/2021 hvor tyskeren gennemgik en større knæoperation, så skal man helt tilbage til sæsonen 2018/2019 for at finde den sidste gang hvor tyskeren missede mere end to kampe på en hel sæson.

.:FORSIDE:.