fbpx
Annonce

Tebas: 'Vi ser ikke stort på reglerne for Messis skyld'

FCBARCELONA.DK - 15.07.21

// Lionel Messi


Barca er angiveligt i gang med at finde plads til Messi i lønbudgettet, men det skal godkendes af La Liga og her har præsident Javier Tebas ikke tænkt at bøje reglerne på nogen måde. Det slår han fast i en udtalelse.

I går var der meldinger om en aftale mellem Barca og Messi, hvor argentineren halverer sin løn, så klubben har råd til ham. Sammenholdt med de spillere der er rejst, kunne det bringe Barca indenfor reglerne om økonomisk fairplay i ligaen.

La Liga præsident Javier Tebas blev i går spurgt, om han vil se lidt lettere på reglerne, for at holde Messi i ligaen. 'Nej, det kommer ikke til at ske. Det er en regel som klubberne skal overholde og vi skal fastholde ligaens integritet' svarede han til avisen Marca.

Han blev bedt om sit bud på, hvordan Barca kan beholde Messi. 'Det hele skal analyseres godt. Hvis man skiller sig af med spillere af økonomiske årsager og ønsker at hente Messi og nogle flere, er det noget der skal planlægges godt' var hans svar.

Tebas erkendte samtidig, at det kan være svært at forstå reglerne. 'Jeg har mange gange måtte tale med agenter og spillere, fordi de ikke kender til dette område, eller fordi de tror at klubberne vil snyde dem. Jeg har måtte forklare det de seneste år' fortsatte han.

Til sidst sagde Tebas, at det kommer bag på ham, at der tilsyneladende ikke er bud på Messi fra andre sider. 'Jeg kan kun sige min personlige mening, men jeg synes det er mærkeligt, at at der ikke er kommet tilbud fra City eller PSG. Jeg tror fuldt ud på at det ikke er tilfældet og at spilleren (Messi, red.) ønsker at blive' afsluttede han.

.:FORSIDE:.