fbpx
Annonce

Tebas: 'Barca har ikke råd til Haaland lige nu'

Anders Lang Jensen - 16.12.21

// Erling Haaland

Trods Barcas pressede økonomi er håbet og forventningen, at man igen kan investere i truppen på transfermarkedet til sommer. Norske Erling Haaland er et tema, men ifølge La Liga-chef, Javier Tebas, skal der ske store ting på Camp Nou før det kan lade sig gøre.

La Ligas aftale med investeringsfirmaet CVC er blevet skudt ned af blandt andre Barca, som dog meldes i nye forhandlinger om en bedre aftale. Ender aftalen med at blive en realitet ser et aktivt transfervindue fortsat vanskeligt ud for catalanerne, melder Javier Tebas.

'Som det ser ud lige nu, så tror jeg, at det bliver meget kompliceret for Barcelona at underskrive en kontrakt med Haaland til sommer, da der skal ske flere ting ud over aftalen med CVC. Det er de tal, de har fremlagt, og for at indhente disse tab og for at få et godt lønloft skal de gøre en masse ting. Aftalen om CVC ville hjælpe, det er helt sikkert' siger La Liga-chefen til avisen Sport.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


'Hvis de overvejede at tilslutte sig aftalen, tror jeg, at det ville være den bedste løsning for dem, som jeg også sagde dengang. De har ikke forstået, hvad aftalen er, og for Barcelona ville det i den nuværende situation være meget belejligt for dem, ligesom det var i sommer. Det er dem, der bestemmer' slutter Tebas.

Det skal naturligvis tilføjes, at Javier Tebas ser sagen omkring CVC-aftalen fra La Ligas synspunkt. Derfor vil det være i Tebas’ interesse, at Barca går med til aftalen, og det skinner igennem hans udtalelser omkring Barcas aktiviteter.

Præsident Joan Laporta ser dog helt anderledes på situationen. Han er ved at forhandle en endnu bedre aftale hjem med CVC, mens han også skulle have sikret en kapitalindsprøjtning på 595 mio. euro gennem Goldman Sachs, have lavet nye og bedre aftaler med kreditorerne, samt have nye hovedsponsorer klar. Laporta skulle derfor tro fuldt og fast på, at man kan Erling Haaland til sommer, hvilket hans møde med nordmandens agent forleden også viser.

.:FORSIDE:.