fbpx
Annonce

Svære kampe venter topholdene denne weekend

FCBARCELONA.DK - 24.04.21

// La Liga


Kampen om denne sæsons mesterskab er mere lige end i mange år. Få point skiller topholdene og ethvert pointtab kan blive afgørende. I denne weekend venter der rigtig svære kampe for topholdene.

La Liga nærmer sig sin afslutning. Der resterer blot seks runder, dog har Barca en kamp på hånden, men det begynder at snerpe til i toppen af tabellen, hvor Atlético Madrid, Real Madrid, Barcelona og Sevilla ligger meget tæt og reelt alle har muligheden for at vinde mesterskabet.

Denne weekend kan godt vise sig at medføre pointtab for et eller flere af topholdene, for de skal alle ud i kampe der på papireret ser svære ud.

Det første af topholdene der skal i aktion er Real Madrid. De tager i aften imod Betis, der kæmper hårdt om den 5. plads der giver adgang til Europa League. Samtidig er Real Madrid massivt svækket af afbud, så det opgør er helt åbent, også selvom der spilles i Madrid.

Dernæst følger Barca i morgen eftermiddag i den uhyre svære udekamp mod Villarreal, der ligesom Betis vil have den attraktive 5. plads. Her må det forventes at Koeman og hans spillere virkelig bliver udfordret.

Sevilla er det hold af topholdene der umiddelbart har den letteste kamp denne weekend. Lige efter Barcas kamp tager de imod Granada der ligger på en 8. plads. Der er tale om et andalusisk lokalopgør og det giver helt sikkert kampen en ekstra nerve.

Atlético slutter weekendens runde af med et svært besøg hos Athletic Club Bilbao, der altid er svære at slå hjemme på San Mamés. Her kommer madrilenerne med garanti på hårdt arbejde.

Det kan derfor meget vel blive en runde hvor styrkeforholdet i toppen af tabellen ændrer sig.

.:FORSIDE:.