Suárez: 'Messis situation gør ondt på mig'

Magnus Wind - 26.11.20

© Getty Images

Luis Suárez, som i øjeblikket er i coronakarantæne, har medvirket i et interview omkring Lionel Messis situation i Barca. Her indrømmer han, at det gør ondt på ham, at se sin gode ven have det svært. 

Da Barca i weekenden tabte til Atlético Madrid, var Luis Suárez ikke med for den spanske hovedstadsklub, da han var sendt i coronakarantæne. Nu har angriberen medvirket i et interview med den uruguayanske tv-station Punto Penal. 

Her bliver Suárez spurgt ind til Lionel Messis nuværende situation i Barca, hvor argentineren på det seneste er blevet kritiseret i nogle medier. Hertil forsvarer Suárez sin gode ven: 'Som en holdkammerat og ven af Leo, så gør hans situation ondt på mig. Han kan dog sagtens få vendt tingene til det positive'.

Suárez blev i sidste smittet med coronavirus, da han var hjemme i Uruguay for at spille landskamp. Siden da er et fotografi dukket op, hvor spillerne er samlet til en grillfest. Angriberen indrømmer, at dette var en fejl fra spillernes side. 'Smitten kom ikke med det fotografi, men vi skal være et godt forbillede for de unge og respektere protokollerne' afslutter Suárez interviewet.

.:FORSIDE:.