Suárez' fantastiske hælscoring nomineret til årets mål

Jacob Møller Nielsen - 01.12.20

© Getty Images

Luis Suárez forlod Barca i sommer efter seks sæsoner i klubben og har for længst skrevet sig ind i Barca-historien med sine i alt 198 mål. En af de scoringer fra sidste sæson er nu blevet nomineret til årets mål af FIFA.

Det var en vemodig afsked med en vaskeægte klublegende, da Luis Suárez i sommer forlod FC Barcelona til fordel for Atletico Madrid. Tiden i Barca stod på mange opture, hvor Suárez i årevis har bombet mål ind i 'blaugrana'-trøjen. 

I sin sidste sæson for Barca scorede uruguayaneren i alt 21 mål, og et af de mål er nu blevet nomineret til kåringen for årets bedste mål; FIFA Puskas Award.

Det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det er den fabelagtige hælscoring mod Mallorca tilbage i december 2019, som har fået Suárez på listen for årets bedste mål. Med ryggen til målet modtaget Suárez bolden i en svær position, men får smidt bolden i kassen med et frækt hælspark ned i jorden.

Om det lykkes Suárez at tage præmien for at have scoret årets bedste mål, må vi vente til d. 17. december med at se. Imidlertid kan du herunder nyde den flotte scoring af Luis Suárez i hans sidste sæson for FC Barcelona:Husk, at du også kan stemme på årets mål lige her

 

.:FORSIDE:.