fbpx
Annonce

Stoichkov: 'Barca spiller som i gamle dage'

Simon Arun Vrábel - 23.03.22

// El Clásico // Stoichkov

Det tidligere koryfæ i Barca, Hristo Stoichkov, udtaler sig ofte om hvad der rører sig i og omkring Camp Nou. Forleden kiggede bulgareren tilbage på weekendens El Clásico samt delte sin holdning til en mulig forlængelse af Dembélé’s kontrakt.

Den tidligere bulgarske landsholdstræner, som spillede i Barca i otte sæsoner, var med til at vinde fem La Liga-titler sammen med andre store stjerner som danske Michael Laudrup, brasilianske Romario og hollandske Ronald Koeman. Derfor følger Stoichkov forsat Barca tæt og til den spanske radiostation Onda Cero sammenlignede han de to hold i weekendens El Clásico.

'Xavi har nået spillerne med sit budskab og nu spiller de som i gamle dage. Pedri erobrede flere bolde end Real Madrid gjorde i hele kampen og De Jong viser hvor god en spiller han er når holdet også spiller godt. De tre oppe foran arbejdede hårdt. Det er en kamp, som vil blive husket i lang tid hvor alle aspekter var perfekte. Xavi vandt alting over Ancelotti. Fysisk, taktisk og mentalt’.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Udover selve kampen i sin helhed lagde Stoichkov også vægt på, hvilket udtryk de to hold havde før kampen. 'Jeg så opvarmningen for de to hold og der var en kæmpe forskel. Nogle var koncentrerede, mens andre grinte, lavede jokes og små finter.'.

Til sidst fik både Ronald Araujo og Dembélés indsatser et par ord med på vejen fra den 56-årige tidligere angriber. Om den uruguayske forspiller sagde han: 'Araujo spillede en stor kamp hvor han gjorde det klart for Vinicius, at han ikke kunne komme forbi ham. Da turen kom til Dembélé var begejstringen en smule mindre: 'Jeg ville ikke forlænge med Dembélé. Hvis han vil forlænge, skal han sige til og gøre det nu. Han kender ikke klubbens historie. I to eller tre kampe har han spillet godt. Han har god kvalitet og vi bør udnytte ham indtil hans kontrakt slutter'.

Stoichkov er sjældent bleg for at udtale sig om situationen i Barca og til tider kan hans udtalelser være noget kontroversielle, så det er med garanti ikke sidste gang, at vi den farverige bulgarers tanker.

.:FORSIDE:.