fbpx
Annonce

Spiller De Jong for Barca eller United til februar?

FCBARCELONA.DK - 07.11.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong blev i sommer sat kraftigt i forbindelse med Manchester United, som Barca nu skal møde i Europa League. United er stadig lune på hollænderen og spørgsmålet er om et skifte sker inden de to hold mødes til februar.

Det er den 16. og 23. februar at Barca og Manchester United tørner sammen i de to playoff-kampe i Europa League. Sådan magede lodtrækningen sig tidligere på dagen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Uniteds nye træner Ten Hag er meget lun på at hente sin landsmand til England, men Frenkie de Jong modsatte sig i sommer. Han ville blive i Barcelona og en af årsagerne var, at her kunne han spille med i Champions League, hvilket ikke var tilfældet med United.

Nu er Barca ude af Champions League og det kan måske være med til at åbne døren til et skifte til United. Efter en svær start i Premier League, har Ten Hag evnet at løfte holdet til en top 5 placering og dermed spiller de med om Champions League pladserne til næste sæson.

Derfor kan det ikke udelukkes, at Manchester United gør et nyt forsøg på at hente De Jong i januar måneds transfervindue. Barca vil helt sikkert være interesseret, hvis englænderne kommer med en stor pose penge. Havde det udelukkende været op til de to klubber, var De Jong blevet solgt i sommer for angivelige 85 mio. euro.

Det hele vil afhænge af De Jong og han får nu god tid til at tænke over tingene, mens han med det hollandske landshold er ved VM i Qatar.

.:FORSIDE:.