fbpx
Annonce

Spændende uge venter på flere områder

FCBARCELONA.DK - 18.07.21

// Lionel Messi // Philippe Coutinho // Antoine Griezmann // Miralem Pjanic // Ilaix


Set med Barca-briller tegner det til en rigtig spændende uge. Ikke blot byder ugen på de to første træningskampe, for der kan meget vel også kommende afgørende nyt om spillere som Messi, Griezmann, Ilaix og Pjanic.

Efter en uge med sparsomt fremmøde af førsteholdsspillere ved træningen, venter der en uge med to træningskampe mod Nástic de Tarragona og Girona, de første på sæsonen. Dermed begynder bolden for alvor at rulle i den catalanske klub, selvom der stadig vil mangle en hel del spillere på grund af EM og Copa América.

Ugen må også forventes at byde på andre spændende nyheder. Alle venter på afgørende nyt om Messi, for måske det lykkes for Barca at få tilpasset lønbudgettet, så der er plads til en forlængelse med argentineren.

Ellers kan der komme nyt om spillere der forlader Barca. Her er Griezmann nok den mest oplagte, for både Barca og Atlético arbejder angiveligt energisk på at få en aftale på plads. Også Pjanic kan være et bud på en spændende nyhed den kommende uge.

Ugen kan også byde på et gensyn med Coutinho på træningsbanen, efter at brasilianeren har siddet ude med en knæskade siden november.

Også de svære forhandlinger med Ilaix Moriba bør kunne finde en løsning i den uge vi går ind i. Stortalentet er lige nu henvist til at træne med B-holdet, en situation der ikke er holdbar for nogle af parterne.

Det kan derfor blive en spændende uge på flere områder.

.:FORSIDE:.