fbpx
Annonce

Situationen synes nu ændret for Sergi Roberto

Peter Vyff - 03.04.24

 

 


Sergi Robertos fremtid hos Barca har længe været usikker. Catalaneren har i lang tid set ud til at måtte forlade sin barndomsklub, men hans seneste præstationer har fået flere til at spekulere i en forlængelse.

Sergi Roberto har tilbragt hele sin karriere hos Barca, hvor han dog aldrig har været en af de mest bærende spillere på førsteholdet. Der har dog aldrig været tvivl om midtbanespillerens dedikation og kærlighed til klubben, der har betydet at han har taget imod alle udfordringer med kyshånd.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalaneren har derfor tilbragt en stor del af sin karriere på højre back, som dog har gjort at han er en favoritspiller under Xavi, der sætter stor pris på hans alsidighed. Cheftræneren er dog fortid til sommer, og meget har tydet på, at Sergi Roberto derfor også må forlade Barca efter denne sæson.

La Masia-spilleren har kontraktudløb og intet har hidtil tydet på, at ledelsen kunne finde på at tilbyde ham en forlængelse. Catalaneren har dog virkelig trådt i karakter i fraværet af Frenkie de Jong og Pedri på midtbanen, hvor han i kraft af sin rolle som anfører, har gået forrest både på- og udenfor banen.

Ledelsen har derfor ifølge journalisten Fabrizio Romano heller ikke taget stilling til Sergi Robertos fremtid endnu, og alle muligheder holdes derfor fortsat åbne. Der er dog også meget der taler for, at forlænge med midtbaneveteranen, især nu hvor han også gør sig gældende indenfor kridtstregerne.

Catalaneren er først og fremmest ansat på en lav løn, som han skulle være klar til at fortsætte med. Sergi Roberto har også taget et stort ansvar for holdets mange unge spillere, såsom Yamal, Cubarsí, Fermín og Fort, der også kommer til at kræve rutineret støtte fra næste sæson.

Og da Barca sandsynligvis ikke har penge til at forstærke alle ønskede positioner til sommer, kunne det være en god idé at beholde veteranen, der kan dække flere områder på banen. Sergi Roberto ser derfor ud til at have fået vendt den svære situation til noget positivt hos Barca, men en beslutning forventes dog først taget i løbet af sommeren.

sergiroberto39F

// Sergi Roberto
.:FORSIDE:.