Setién: 'Vi burde have afgjort det i første halvleg'

FCBARCELONA.DK - 12.07.20

// Valladolid // Setien

Quique Setién forklarede Barcas problemer mod Valladolid med træthed, da han mødte pressen efter holdets 0-1 sejr. Han ærgrede sig over, at holdet ikke fik mere ud af en første halvleg, hvor holdet skabte en del chancer.

'Spillerne blev trætte. Valladolid sendte gode spillere frem og de fik presset os. Vi kunne ikke dække hele banen og vi måtte forsvare os og det var svært. Det var en kamp hvor vi burde have afgjort det i første halvleg, hvor vi kunne have scoret to eller tre mål' kom det fra Barca-træneren.

'Vi havde 30 eller 35 rigtig gode minutter, hvor vi burde have haft en bedre målscorer. Som tiden gik fik vi sværere ved at forsvare os, først og fremmest på grund af træthed' fortsatte han om kampens forløb.

Her er hvad Setién ellers kommenterede:

Problemer med at afgøre kampen:
'Nogle gange scorer du uden det er med vilje og andre gange er du ikke skarp. Alt lykkedes for os mod Villarreal. Det gjorde det ikke i dag'.

Holdets problemer i anden halvleg:
'Det skaber usikkerhed kun at være foran 0-1 og at de kan score når som helst. Vi havde det svært i anden halvleg. Der kom et tidspunkt hvor man kunne se at spillerne var trætte'.

Ter Stegens vigtige redninger:
'Han er med for at parere og det gør han. Heldigvis gør Marc det rigtig godt'.

Hvorfor Suárez startede på bænken:
'Det er godt at være frisk. Suárez havde spillet fem kampe i træk og han skulle spares på et tidspunkt'.

Spillerne blev trætte:
'Vi havde spillet mindre end 72 timer forinden og det var meget varmt. Vi har spillet mange kampe og anstrengt os meget. Der er mange spillere der har spillet næsten den hele'.

Skal Messi spares en dag:
'Det skal han helt sikkert. Jeg nævnte det for ham, men vores føring var lille. Hvis vi havde scoret flere mål i første halvleg, var der flere der var blevet sparet'.

Holdets position i ligaen:
'Vi har fortjent at være i en bedre position end vi er. Jeg ved ikke om vi kan vinde ligaen, for vores rival vinder alle sine kampe'.