fbpx
Annonce

Sergio Ramos: 'Håber at Messi bliver i Barca'

FCBARCELONA.DK - 03.09.20

// Lionel Messi // Ramos


Millioner af Barca-fans håber på, at Messi besinder sig og bliver i Barca. Nu kommer der opbakning fra en noget uventet kant, nemlig fra Real Madrids Sergio Ramos, der har haft utallige dueller med Messi.

Messi og Sergio Ramos har stået overfor hinanden i direkte dueller utallige gange i mange Clásicos, hvor de begge har båret anførerbindet på deres respektive hold. Messi har mange gange været hård ved Real Madrid, så man kunne tro, at Ramos ville se frem til at slippe af med Messi, men sådan er det ikke. Det slog han fast på et pressemøde i går i den spanske landsholdslejr.

'Det er ikke et tema der vedrører os, men han har fortjent selv at bestemme sin fremtid. Jeg ved ikke om han gør det på den bedste måde, men såvel spansk fodbold, Barcelona og os, der ønsker at have de bedste, vil gerne have at han bliver. Han gør sit hold og ligaen bedre og El Clásico flottere. Vi må se hvad der sker' udtalte Ramos.

Der er næppe tvivl om, at Messi sætter pris på sådan en udmelding, fra en af de rivaler, som han har haft de hårdeste dueller med.

.:FORSIDE:.