fbpx
Annonce

Avis: Sergiño Dest rejser ikke med til Frankfurt

Allan Stefan - 06.04.22

// Sergiño Dest

Sergiño Dest har været Barcas faste mand på højrebacken hver torsdag, når Europa League-hymnen har lydt, da Dani Alves ikke er spilleberettiget i turneringen. Meldingerne går dog på, at amerikaneren først vil være kampklar igen om små to uger.

Dest blev skadet i kampen mod Galatasaray i Istanbul den 17. marts og på torsdag vil det være præcis tre uger siden, at amerikaneren pådrog sig sin skade. Han skulle have pådraget sog en muskelskade venstre læg, og derfor træner Dest fortsat for sig selv. Klubbens læger er på nuværende tidspunkt ikke kommet med nogen officiel prognose for, hvor længe han forventes ukampdygtig.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge den spanske avis AS er der dog fortsat noget tid til, at Dest er kampklar igen. Den catalanske lægestab forventer, at højrebacken kan spille igen den 18. april mod Cádiz og det betyder, at han ikke er med i aften mod Eintracht Frankfurt.

Forsvarskæden, der præsterede så flot mod de bitre rivaler fra Real Madrid, må derfor forventes at få et comeback, hvilket betyder, at det bliver med Ronald Arújo på højrebacken. 

Barcas target-spiller, Luuk de Jong, vil heller ikke være at finde i truppen, der rejser til Tyskland. I Barcas seneste kamp mod Sevilla sad hollænderen ude med en positiv corona-test.

Det betyder, at Barca må se bort fra Sergiño Dest, Dani Alves, Luuk de Jong, Samuel Umtiti, Ansu Fati og Sergi Roberto.

.:FORSIDE:.