fbpx
Annonce

Sergiño Dest får kritik for Madrids 2-0 scoring

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.04.21

// El Clásico // Real Madrid // Dest


Det lader til, at Barca har fået en god højre back i Sergiño Dest, men mod Real Madrid lørdag aften i El Clásico, dækkede hollands-amerikaneren skidt op ved Toni Kroos' frisparksmål til 2-0.

Inden der var gået en halv times spil i El Clásico i lørdagens sene opgør, var Real Madrid kommet foran 2-0, men deres anden scoring kunne være forhindret, hvis Sergiño Dest havde dækket bedre op.

Dest var ikke en del af muren, som Ter Stegen havde placeret ved frisparket, som Toni Kroos skulle tage sig af. Dest stod for sig selv lidt længere til venstre for muren. Den tyske midtbanespiller sigtede så mod midten af målet og det var her Dest blev involveret.

Skudet fra Kroos sendte bolden i retningen mod Dest, men i stedet for at forsøge at blokere bolden, så vendte den unge højre back ryggen til, så bolden blev rettet af og derefter gik i mål efter, at Jordi Alba ikke kunne nå at redde den inde på stregen.

Sergino Dest burde ikke have vendt ryggen til mål i den situation. Havde han fokuseret på bolden og haft blikket på den, så havde han sandsynligvis blokeret sparket fra Kroos, og dermed kunne catalanerne måske have undgået scoringen til 2-0 fra de hvide.

Den eneste forklaring man måske lige kan finde på reaktionen fra Dest kan være, at han instinktivt blev bange for bolden og derfor forsøgte at beskytte sig selv.

Dests uheldige rolle ved scoringen har medført en del kritik i de catalanske medier og nævnes som en af årsagerne til, at Barca ikke fik noget med hjem fra den spanske hovedstad.

.:FORSIDE:.