fbpx

Sergi Robertos forlængelse er sat på hold

FCBARCELONA.DK - 28.05.24

// Sergi Roberto

Det har længe været lagt op til en forlængelse med anfører Sergi Roberto, hvis kontrakt udløber om en måned, men med Xavis stop er midtbanespillerens fremtid i klubben uvis. Han må vente på, hvad holdets nye træner vil gøre.

Xavi understregede ved flere lejligheder, at han ønskede at beholde Sergi Roberto i klubben og at det derfor var håbet, at man kunne blive enige om en forlængelse. Nu er Xavi fortid i Barca og dermed er det slet ikke sikkert, at Barca-anføreren forlænger.

Sportsdirektør Deco ønsker angiveligt ikke at tage beslutninger om spillere, før at en ny træner har taget over. Derfor skulle forhandlingerne med Sergi Roberto være sat på hold indtil videre. Det fortæller avisen Mundo Deportivo.

Artiklen fortsætter under annoncen


Umiddelbart vil det give mening for en ny træner, at beholde Sergi Roberto i truppen, ikke så meget af sportslige årsager, men mere som samlingsfigur i omklædningsrummet og værdibærer, akkurat som det har været tilfældet i den forgangne sæson.

Barcas nye træner skal dog samtidig have tillid til, at Sergi Roberto kan hjælpe holdet på banen. Den 32-årige midtbanespiller, der også kan vikariere på højre back, blev kun noteret for 24 kampe den forgangne sæson, hvilket tegner et billede af en perifær rolle på banen.

Spørgsmålet er hvor længe Sergi Roberto vil vente på en afklaring. Han får næppe svært ved at finde sig en ny klub i La Liga og der har også været spekulationer om Premier League og MLS i USA.

sergiroberto33F

.:FORSIDE:.