Sergi Roberto: Vi fortjente ikke at komme bagud'

FCBARCELONA.DK - 06.04.23

// Sergi Roberto

Sergi Roberto var en af de første spillere der udtalte sig efter ydmygelsen mod Real Madrid. Han følte ikke Madrids føring ved pausen var fortjent, men han erkendte samtidig, at holdet mistede kontrollen efter 0-2 målet.

'Vi fortjente ikke at komme bagud i første halvleg. Vi var i kontrol og skabte chancer, men Real Madrids mål på en kontra gjorde skade på vores humør' indledte han.

'I pausen talte vi om, at vi havde spillet godt og at vi skulle fortsætte på samme måde, for det stod stadig helt lige i det samlede regnskab, men så kom deres hurtige 0-2 mål og det ramte os hårdt. Derefter mistede vi rytmen og kontrollen' sagde han videre.

'Det er rigtig ærgreligt, men vi skal takke vores tilhængere. Vi ønskede at vinde både pokalen og ligaen, men nu koncentrerer vi os om ligaen' kom det fra ham.

Til blev der spurgt til de mange sammenstød mellem de to holds spillere. 'Der er normalt at der er lidt skærmysler, men sådan noget sker. Vi har mødt hinanden mange gange denne sæson, men vi skal fokusere på at spille fodbold' afsluttede han.