Sergi Roberto: 'Jeg vil slutte karrieren i USA'

Rune Stentoft Arlbjørn - 24.09.20

© Getty Images

I et interview med den catalanske radiostation RAC1 kommer Sergi Roberto ind på starten af La Liga, fremtiden i Barca, Lionel Messi og Riqui Puig. Læs her hvad den 28-årige catalaner havde at sige.

La Liga:
'Folk tror, at det hele bliver afgjort i slutningen af sæonen, men det er lige så vigtigt ikke at smide point tidligt i sæsonen. Barca går en hård start i møde med kampe mod Villarreal, Celta, Sevilla, Getafe og Real Madrid i de første runder'.

Fremtiden i Barca:
'Jeg har aldrig overvejet at forlade Barca. Hen over sommeren hører du altid om interesse fra andre hold, men jeg har altid sagt, at så længe jeg spille regelmæssigt, så kommer idéen om at rejse slet ikke til mit hoved. Jeg vil dog samtidig indrømme, at jeg gerne vil bruge de sidste år af min karriere i USA. Jeg vil gerne opleve at spille i MLS'.

Messi:
'Jeg fik den overbevisning, at han ikke ville blive her i klubben. Han er vores anfører og den bedste spiller, som Barca nogensinde har haft, så det var hårdt at forestille sig Barca uden Leo. Messi har givet alt til denne klub. Med den måde han har spillet på i alle disse år, så er det forståeligt, at han måske tænker på at opleve noget andet. Jeg krydsede fingre for at han skulle blive. Vi er stærkere med ham. Lige siden jeg har været en del af førsteholdet, har Messi været sulten og ambitiøs. Han er meget professionel'.

Riqui Puig:
'Det er hans beslutning om han bliver eller ej. Alle må træffe deres egne beslutinger. Jeg måtte være meget tålmodig på at få min chance. Det er meget svært at komme ind på førsteholdet i Barca'.

644x70

.:FORSIDE:.