Sergi Roberto: 'Håber på tid til at genfinde formen'

FCBARCELONA.DK - 03.04.20

© Getty Images

Sergi Roberto må ligesom sine holdkammerater forsøge at holde den fysiske form ved lige derhjemme. I en snak med Barca TV udtrykker han dog behov for, at få tid til bygge kampeformen op igen, når der igen kan spilles forbold.

Det er kun den fysiske form spillerne kan holde ved lige derhjemme. Træning med bold er der intet af og slet ikke træning af kampsituationer og taktik, som er en stor del af træningen og forberedelsen til kampene.

Derfor føler Sergi Roberto behov for ekstra forberedelse, når der igen åbnes op for ligaen. 'Jeg håber der kommer en forberedelsesperiode når turneringen går i gang igen, for træningen i disse dage er anderledes. Det er mit håb at vi får tid til at genfinde formen på det maksimale niveau, når der spilles igen' udtaler han.

Så længe Catalonien er i alarmberedskab, må Sergi Roberto dog nøjes med de øvelser hjemmet giver mulighed for. 'Vi har ugentlig planlægning og der bliver også sendt en plan hver dag. Jeg træner med nogle venner via video på nettet, for så engagerer man sig mere. Der er nogle der træner mere nu, hvor vi er derhjemme' fortsætter han.

Sergi Roberto erkender, at han savner den daglige træning og kampene. 'Nogle gange ser jeg nogle kampe der genudsendes på tv og det øger lysten endnu mere til at spille igen. Vi håber ikke dette trækker længe ud' afslutter han.

.:FORSIDE:.