fbpx

Sergi Roberto: 'Det bliver svært at smide 12 point'

FCBARCELONA.DK - 20.03.23

// Sergi Roberto // El Clásico // Real Madrid

Sergi Roberto fik en afgørende rolle, da Barca i går aftes besejrede Real Madrid med 2-1. Catalaneren stod for det udlignende mål og efter kampen glædede han sig over sejren og over at have hjulpet holdet.

'Jeg er meget glad for sejren og for at kunne hjælpe. Jeg er glad for Francks (Kessié, red.) scoring. Det var en fest. Vi havde lige oplevet et mål af Asensio, hvor vi ikke så at der var offside. Kort efter fik vi scoret og det føles meget bedre at vinde på den måde, i sidste minut' udtalte han til Barca TV.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Han blev spurgt, om sejren afgør mesterskabet. 'Der mangler stadig mange kampe og man kan aldrig afskrive Real Madrid, men 12 point er et forspring der bliver svært at sætte over styr. Vi er udelukkende afhængige af os selv og det er godt' var hans svar.

Også den nylige forlængelse fik en kommentar. 'Jeg er meget glad for at kunne fortsætte i mit livs klub. Jeg har kun spillet i denne klub og jeg takker Xavi, ledelsen og præsidenten. Dette er min måde at vise min kærlighed på. Nu kan vi tage det lidt roligt i landskampspausen' afsluttede han..:FORSIDE:.