fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Det blev en utrolig aften'

FCBARCELONA.DK - 13.03.24

// Sergi Roberto // Napoli

Sergi Roberto kom til at spille en afgørende rolle i sejren over Napoli, for det var ham der skabte 3-1 målet kort før tid. Efter kampen var det en meget glad Barca-anfører der udtalte sig umiddelbart efter slutfløjtet.

'Det blev en utrolig aften. Efter fire år er klubben tilbage hvor den fortjener. Vi er meget glade og vi skal nyde dette øjeblik. Tilskuerne var med os hele vejen og det betød meget. Camp Nou er meget anderledes, men vi har brug for sådan en stemning i alle kampe. Vi skal sige tak til tilhængerne' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi lagde godt ud, men så kom de på 2-1, men i sidste ende fik vi et godt resultat, så vi er glade. Jeg synes at både vi og Napoli spillede en god første halvleg. Det er normalt at et hold som Napoli kan score mod dig' sagde han videre.

Han blev spurgt til sit flotte oplæg til Lewandowskis 3-1 scoring. 'Jeg kunne have afsluttet, men aktionen sluttede perfekt. Jeg så at Robert var fri på straffesparkspletten. Jeg er meget glad' forklarede han.

Pau Cubarsí spillede en flot kamp og det fik også en kommentar. 'Han stopper ikke med at overraske os. At spille på den måde og med den ro... i alle kampene. Han er en spiller for livet i Barca, en af dem der kommer fra La Masia. Han er en ydmyg knægt, der arbejder hårdt. Man skal stole på vores egne spillere' afsluttede Sergi Roberto.

sergiroberto34F

.:FORSIDE:.