fbpx

Sergi Roberto: ’Deres tidlige mål ramte os mentalt'

Simon Arun Vrábel - 14.12.23

// Sergi Roberto // Royal Antwerp

Sergi Roberto var med fra start imod Royal Antwerp, og efter nederlaget understregede kaptajnen, at selvom det tidlige mål gjorde ondt, og at holdet er under opbygning, så er det ingen undskyldning for ikke at vinde.

Førstekaptajnen, Sergi Roberto, var den første af Barca-spillerne til at møde pressen efter det skuffende nederlag, hvor Royal Antwerp scorede 3-2-målet, få sekunder inden dommeren fløjtede kampen af. Skuffelsen kunne mærkes på Sergi Roberto, da han kort efter lod sig interviewe af den fremmødte presse.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’De scorede i kampens allerførste minut, og det tvang os til at jagte et resultat helt fra begyndelsen. Sådan noget gør ekstra ondt, når man kommer fra et andet vigtigt nederlag, og deres tidlige mål ramte os mentalt. Så udligner Marc til 2-2, hvilket vi alle sammen troede ville blive kampens resultat, og så scorer de igen’, indledte 31-årige Sergi Roberto sin skuffende beretning om kampens forløb.

’Vi kom til Belgien med et ønske om at vinde kampen og glemme alt om nederlaget til Girona, men sådan skulle det altså ikke være. Nu må vi rette øjnene på lørdagens kamp mod Valencia, for vi kan ikke tåle at tabe flere point’, forsatte han ifølge Mundo Deportivo. Herefter blev han spurgt ind til Xavis udtalelse efter Girona-kampen om, at holdet forsat er under opbygning.

’Jeg er enig med træneren, men bare fordi vi er under opbygning, betyder det ikke, at vi ikke skal vinde kampene. Nu er vi i ottendedelsfinalerne i Champions League, og vi vil kæmpe til det allersidste for ligaen’, afsluttede Sergi Roberto.

Imens den næste ligakamp allerede er på lørdag, så spilles knockout-kampene i Champions League ikke før midten af februar og ind i marts 2024..:FORSIDE:.