fbpx
Annonce

Semedo: 'Var overrasket over, at Barca lod mig skifte'

Rune Stentoft Arlbjørn - 03.03.21

@ Getty Images
// Semedo

Op til Semedos skifte væk fra Barca var der på samme tid både rygter om, at Barca ville forlænge med ham og sælge portugiseren. I et interview med den engelske avis The Telegraph forklarede han årsagen til sit skifte.

'Da jeg kom tilbage fra ferie til Barcelona med min familie talte vi som sædvanlig med klubben' indledte han inden han fortsatte:

'Barca forklarede mig, at de havde økonomiske problemer, og at jeg var en af de spillere, som klubben kunne få penge for. Der var mange andre i en lignende situation som mig som Suárez, Vidal og Rakitic. På grund af Covid-19 er alle klubber i finansielle problemer' kom det fra ham.

'Klubberne er ikke længere så stærke som de har været, fordi de ikke kan have tilhængere på stadion. I Barcelona kunne fansene ikke engang besøge klubbens museum. I fodbold kan alt ske, men det kom som en overraskelse for mig, da de fortalte mig, at jeg kunne forlade klubben. Det var dog en rigtig god beslutning for mig at komme til Wolves og jeg tænkte ikke to gange over det' afsluttede han.

Gennem sine tre sæsoner i Barca siden skiftet fra Benfica nåede Semedo ikke for alvor at slå sit navn fast, men i Premier League hos den portugiske koloni i Wolverhampton ser det ud til, at han har mere succes. Indtil nu er det blevet til 24 kampe for de orange-klædte ulve.

.:FORSIDE:.