fbpx
Annonce

Seks spillere har mistet tilliden fra Koeman

FCBARCELONA.DK - 12.04.21

// Ronald Koeman


Sæsonen er gået ind i den afgørende fase og det betyder, at Koeman foretager færre rotationer. Det går ud over de mere perifære spillere i truppen og specielt seks mand ser ud til at få en stille sæsonafslutning.

Barca oplevede en hektisk start på 2021 med masser af kampe og her gjorde Koeman brug af stort set alle sine spillere i truppen, lige med undtagelse af Matheus Fernandes, der kun har spillet 17 minutter i alt på hele sæsonen.

Med holdets exit af Champions League er programmet mere humant, men modsat er hver eneste kamp vigtig på grund af den tætte kamp i toppen af La Liga. Det får Koeman til at trække mere på stamspillerne og mindre på reserverne.

Det kan betyde en stille sæsonafslutning for de spillere, der ser ud til at have mistet sin træners tillid. Dem kommer man næppe til at se meget til i den resterende del af sæsonen. Her er der tale om følgende spillere:

Reservemålmand Neto:
Selv ikke pokalturneringen har han fået lov til at spille, som der ellers er tradtion for, at reservemålmanden gør. Lige nu er han ankelskadet, men ventes snart klar igen, men alt tyder på, at Ter Stegen spiller alle de resterende kampe denne sæson.

Samuel Umtiti:
Den skadesplagede franskmand vendte for en kort stund tilbage til holdet og fik spilletid, men er siden røg ud i glemslen igen. Koeman foretrækker tydeligvis Lenglet i det centrale forsvars venste side og det bliver der næppe lavet om på, så længe der er noget at spille om.

Junior Firpo:
Jordi Alba er i topform og intet tyder på, at han har brug for en pause. Man har set meget lidt til Junior i 2021 og sådan fortsætter det nok til sæsonen slutter.

Miralem Pjanic:
Den erfarne spiller fra Bosnien er røget helt ud af holdet, efter at have været en hyppig vikar for Busquets og De Jong. Koeman mener tydeligvis ikke, at Pjanic kan tilføre holdet det store i øjeblikket.

Riqui Puig:
Koeman har genem hele sæsonen tvilvet på Puigs muligheder på holdet og det viser den sparsomme spilletid også. Kun et par sene indskiftninger er det blevet til på det seneste og det ændrer sig næppe i den afsluttende fase af sæsonen.

Matheus Fernandes:
Det er lidt en gåde hvorfor Barca hentede Matheus i Valladolid inden sæsonen, for han har reelt aldrig haft en chance for at gøre sig gældende. Koeman har næppe tænkt sig at bruge ham i de kampe der resterer.

Koeman fortsætter med stor sandsynlighed som træner for Barca og af samme årsag er det meget sandsynligt, at hovedparten af ovennævnte spillere ikke er at finde i klubben til næste sæson.

.:FORSIDE:.