fbpx

Scorede Aubameyang sit sidste mål for Barca?

FCBARCELONA.DK - 25.08.22

// Aubameyang

Barca og Manchester City mødtes onsdag aften i en velgørenhedskamp på Camp Nou, hvor Aubameyang scorede et mål i 3-3 opgøret. Meget peger i retning af, at der var tale om gaboneserens sidste mål for catalanerne.

Alt imens rygterne i Barcelona sender Aubameyang til engelske Chelsea inden længe, så var den målfarlige angriber at finde i startopstillingen i onsdagens kamp mod Manchester City. Her kvitterede gaboneseren med en flot scoring i første halvleg, hvor han flugtede bolden i mål fra en skarp vinkel.

Aubameyangs måljubel - eller mangel på samme - bekræftede klart meldingerne om, at der sker en masse i kulissen i disse dage. Angriberen udtrykte tydeligt både frustration og skuffelse, da han havde nettet for Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er det store spørgsmål, om der var tale om Aubameyangs sidste scoring for Barca. De seneste meldinger går på, at Chelsea har forhøjet deres bud til 20 millioner euro, hvilket nærmer sig hvad Barca kræver. Selvom både Xavi og Aubameyang gerne så samarbejdet på Camp Nou fortsætte, så har klubben som bekendt brug for pengene.

Barcas næste kamp er på søndag, hvor catalanerne hjemme på Camp Nou møder Valladolid i den spanske liga. Det er dog slet ikke usandsynligt, at Aubameyangs fremtid er blevet afgjort inden da.

Se Aubameyangs scoring mod Manchester City her.

.:FORSIDE:.