fbpx
Annonce

Saviola: 'Man ser ændringer under Xavi'

FCBARCELONA.DK - 19.01.22

© Getty Images
// Xavi // Javier Saviola

ps5 art


Den tidligere Barca-spiller Javier Saviola, der nu tørner ud for klubben med Barca-Legends, er fortrøstningsfuld når det gælder Xavis projekt. Saviola ser klare fremskridt med holdet og han er overbevist om, at Xavi får succes.

'Jeg ønsker at det vil gå Xavi godt. Vi skal være tålmodige, for at han har overtaget en række nye og meget unge spillere. Det er et hold der har meget at forbedre, men med Xavis store viden, kommer det helt sikkert til at gå godt' udtaler Saviola i et interview med Cadena Cope.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han syntes at indsatsen mod Real Madrid for en uge siden, giver grund til optimisme. 'Det indtryk sidder vi alle tilbage med. Når de ikke nåede deres mål er det vigtigt, at holdet viste tegn på, at de kan blive bedre og være på højde med de store. Det er vigtigt for de unge knægte der får erfaring og for de spillere der skal vænne sig til klubben. Barca kæmpede på lige fod med Real Madrid og man kunne se ændringer under Xavi' fortsætter han.

Saviola finder det naturligt, at Barca har svært ved finde sig selv, efter at Messi er rejst. 'Leo har efterladt et kæmpe tomrum, der er svært at lukke. Barca skal gå efter, at man savner ham mindst muligt. Jo før man glemmer Leo, jo bedre' afslutter Saviola.

.:FORSIDE:.