Sassuolo: 'Vi forhandler med Barca om Monchu'

Rune Stentoft Arlbjørn - 31.07.20

© Getty Images

B-holdets anfører Monchu har haft en stor sæson for klubben og derfor er der også stor interesse for ham. En af bejlerne er italienske Sassoulo. De bekræfter nu, at de forhandler med Barca om den mallorcinske midtbanespiller.

Sassuolo har bekræftet, at de er i forhandlinger med Barca om købet af Monchu. Det gjorde deres direktør Giovanni Carnevali overfor Sky Sports.

'Monchu er en ung knægt. Vi taler med Barca om ham og det gjorde vi også i sidste sæson. Vi har et godt forhold til catalanerne og Monchu er en lovende fodboldspiller, som vi er interesseret i' sagde han.

Den italienske direktør anser dog ikke en handel med Barca for at være nem. 'Der er interesse fra vores side, men herfra til at vi kan lukke en aftale er der stadig lang vej og enderne skal nå sammen' sagde han videre.

Monchu på 20 år har været en af de vigtigste spillere for Barca B i denne sæson. Han er en alsidig midtbanespiller, som endte som topscorer for Barca B. Derfor er der adskillige hold som er ude efter ham. Fra La Liga kan nævnes hold som Real Sociedad, Valencia og Real Betis.

Barca er villig til at sælge Monchu, fordi der ikke ventes at være plads på førsteholdet. Dog vil Barca kun sælge ham med en tilbagekøbsklausul, da catalanerne ser et stort lys i ham. Det er dog bedst for Monchu at finde en ny klub, hvor han er garanteret spilletid.

.:FORSIDE:.