fbpx
Annonce

Sarabia bekræftede skænderier i omklædningsrummet

FCBARCELONA.DK - 23.01.21

© Getty Images
// Sarabia

I forgårs blev Barcas tidligere assistenttræner, Eder Sarabia, præsenteret som ny træner for FC Andorra, som Gerard Piqué ejer. På et pressemøde bekræftede Sarabia skænderier i Barcas omklædningsrum, da Quique Setién var træner.

Sarabia var en kontroversiel assistent under Setién i sidste halvdel af sidste sæson, inden de begge blev fyret. Der har især været forlydender om en meget ophedet situation efter en kamp mod Celta Vigo, noget som blev bekræftet i går af Sarabia selv.

'Det er indlysende, at når en person som Gerard, der var en del af omklædningsrummet, udvælger mig til dette projekt, som han står i spidsen for, kan det få rygterne til at forstumme' indledte Sarabia, for at tage brodden af rygterne om en dyb konflikt i hans tid i Barca.

Men så fortsatte han: 'Der var et ophedet øjeblik og jeg vil ikke benægte, at der blev diskuteret i omklædningsrummet. Der skete hvad der skete i Vigo, men man må forstå, at det er en del af vores arbejde, hvor der kræves det maksimale. Det har jeg intet problem med'.

Hisrtorierne går på, at flere af spillerene var rasende, blandt dem Messi, Suárez og Alba. Skænderierne skulle have været så kraftige, at netop Piqué samt Busquets, måtte gå imellem og skabe ro. Det skete angiveligt efter, at en af de vrede spillere havde sagt, at Setién var den dårligste træner han nogensinde havde haft!

.:FORSIDE:.