fbpx
Annonce

Samuel Umtiti: 'Det har været nogle svære år'

FCBARCELONA.DK - 27.08.22

// Samuel Umtiti

I forgårs blev det afgjort at Samuel Umtiti udlejes til italienske Lecce for denne sæson. Nu er franskmanden ankommet til sin nye klub og her ser han frem til at få gang i sin karriere igen, efter en svær tid i Barca.

Samuel Umtiti fik en fantastisk velkomst til Lecce i går, i en sådan en grad at den 28-årige forsvarsspiller fældede en tårer. Han blev modtaget som en stjerne i den relativt lille klub fra det sydlige Italien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ved ankomsten satte Umtiti nogle ord på sit skifte. 'Jeg talte med Lecces ledelse og jeg fandt ud, at det ville være en god klub for mig. De sagde de rigtige ting og vi deler de samme værdier. Jeg søgte en ydmyg klub hvor man arbejder seriøst. Jeg kendte ikke Lecce, men mine italienske venner taler godt om byen' indledte han ifølge Sky Sport.

'Jeg har en god fornemmelse. Det har været nogle svære år og jeg ønsker at genfinde glæden ved at spille fodbold. Jeg ønsker at spille og opleve fodbolden. Det er det vigtigste for mig. Jeg håber at få en god sæson med Lecce' afsluttede Umtiti.

Umtiti klarede lægetjekket i går og er derfor klar til at trække i Lecces trøje. Spørgsmålet er om han får sine første minutter allerede denne weekend, hvor Lecce tager imod Empoli. Lecce har indledt Serie A med to nederlag, så der ser ud til at være brug for den erfarne Umtiti.

.:FORSIDE:.